Blog

HURRA FOR MIG!

I fredags fyldte jeg 44 år. 44 gode, dejlige år. Jeg elsker at blive ældre. Jeg synes, at der kommer visdom, ro og mere klarhed efterhånden som årerne går. Jeg skal ikke bede om at være hverken 17 år eller 27 år igen. Jeg synes, der var så meget, som…

Læs mereHURRA FOR MIG!

De studerende vælter på stribe

Jeg oplever et boom i henvendelser fra studerende. Både fra gymnasierne og universiterne. Faktisk har mange af dem det så svært, at angst og stress er en helt almindelig del af dagligdagen. De er triste, og de kan ikke overskue noget, eller nok nærmere: De kan ikke overskue kravene. Jeg…

Læs mereDe studerende vælter på stribe
Angst

Har du et barn med angst?

Hvordan kan angsten vise sig hos dit barn?  Angst er sådan en finurlig størrelse. Den gemmer sig nemlig ofte bag en kompenserende adfærd.  Dit barns adfærd bliver tilpasset, over tid, så det kan faktisk være meget svært at få øje på angsten.  Måske er det blevet normalt, at I ikke…

Læs mereHar du et barn med angst?

Om at give slip

Jeg spurgte på min Facebook side, hvad jeg skulle skrive om på bloggen i dag. Jeg har selv masser af gode ideer og temaer, men i dag spurgte jeg jer. Jeg fik forskellige beskeder på Facebook og på mailen, og jeg kunne bare mærke at “Give slip” var temaet for…

Læs mereOm at give slip
Angst

Angst hos børn

Børn, som har angst, er et stigende problem i vores samfund.  Man anslår, at over 350.000 mennesker i Danmark er berørt af angst. Her er der så både om børn og voksne. Det er et ekstremt stort tal, og derfor et emne, som berører mange, og som er meget relevant…

Læs mereAngst hos børn