Blog

Når børn er syge og skal dø!

I dag bliver jeg mere alvorlig i mine ord, end du måske er vant til. Det gør jeg fordi, at jeg er påvirket af nogle oplevelser, jeg har har tæt inde på livet lige i øjeblikket. Ikke privat, men i mit job. Dette indlæg er også lidt langt, men der…

Læs mere

Jeg har længe ønsket mig et nyt arbejdsliv.

Allerførst: Jeg vil gerne ønske dig et varmt og trygt velkommen til min helt nye hjemmeside – mit nye univers med onlineterapi. Jeg er så stolt over resultatet. Det er omkring 6 måneder siden, at de første tanker blev tænkt omkring design, billeder blev taget af en meget dygtig fotograf…

Læs mere

De studerende vælter på stribe

Jeg oplever et boom i henvendelser fra studerende. Både fra gymnasierne og universiterne. Faktisk har mange af dem det så svært, at angst og stress er en helt almindelig del af dagligdagen. De er triste, og de kan ikke overskue noget, eller nok nærmere: De kan ikke overskue kravene. Jeg…

Læs mere
Angst

Har du et barn med angst?

Hvordan kan angsten vise sig hos dit barn?  Angst er sådan en finurlig størrelse. Den gemmer sig nemlig ofte bag en kompenserende adfærd.  Dit barns adfærd bliver tilpasset, over tid, så det kan faktisk være meget svært at få øje på angsten.  Måske er det blevet normalt, at I ikke…

Læs mere

Om at give slip

Jeg spurgte på min Facebook side, hvad jeg skulle skrive om på bloggen i dag. Jeg har selv masser af gode ideer og temaer, men i dag spurgte jeg jer. Jeg fik forskellige beskeder på Facebook og på mailen, og jeg kunne bare mærke at “Give slip” var temaet for…

Læs mere

Er alkohol en (u)synlig følgesvend i hverdagen?

“Den der lille forandring, som sker, når virkningen sætter ind. Der sker noget. Det kan være noget med stemningen, humøret eller kropssproget. Men det er velkendt, og så ved du, hvad klokken har slået. Så kan du igen ikke regne med de voksne….”  Børn, som vokser op med alkohol fornemmer…

Læs mere

Min kringlede vej til psykologistudiet

På Instragram lavede jeg, i denne uge, et indlæg om at du ikke må droppe dine drømme.   Flere skrev, og spurgte til den lidt kringlede rejse, som jeg skulle på for at læse psykologi.  Derfor vil jeg her fortælle lidt om min rejse hen imod drømmen om at blive psykolog.…

Læs mere
Angst

Angst hos børn

Børn, som har angst, er et stigende problem i vores samfund.  Man anslår, at over 350.000 mennesker i Danmark er berørt af angst. Her er der så både om børn og voksne. Det er et ekstremt stort tal, og derfor et emne, som berører mange, og som er meget relevant…

Læs mere

Hvad koster det, når du ikke følger dine drømme?

Hvad koster det, når du ikke følger dine drømme?  Kender du det med, at der er noget, du gerne vil, men så er den første tanke:     ”Jamen, det kan jeg ikke nu, fordi at det er for dyrt eller børnene er for små endnu…”   ”Vi har regninger, som skal…

Læs mere

Stress

Det her skal du ikke sige til én, der har stress.  45.000 mennesker er sygemeldt med stress. Hver dag. Det er dem, vi har registreret – og så er der alle dem, som går på arbejde med ondt i maven!  Det er et meget højt og skræmmende tal.  Det eneste…

Læs mere

De unge mennesker

Jeg gerne vil have, at vores yngre generation skal have det nemmere med livet – og de valg, som de skal træffe.  Jeg mener at mange, i den yngre generation, kæmper med for komplicerede udfordringer for tidligt i livet. Mange kæmper for en plads i flokken – eller bare for…

Læs mere

Velkommen til alle de nye

Velkommen til alle nye…     Der er så mange nye læsere på bloggen. Allerførst vil jeg starte med at sige: VELKOMMEN. Uden jer, ingen blog Så tak fordi, at du bruger din tid her hos mig.     Jeg er klar over, at jeg er i skarp konkurrence med mange andre, som…

Læs mere

Står du midt i en krise? Dette skal du ikke gøre

Står du midt i noget lort (ja, undskyld sproget), men nogengange findes der bare ikke et bedre ord.  I løbet af dette forår er der sket ting og sager i min ende af verden. Sygdom, drømme som brast og skilsmisse (ikke mig!). Det er ikke småting, og selvom det ikke…

Læs mere

(Mis)bruger du dine relationer?

Hvilke relationer har du i dit liv?     Hvad er en relation? En relation er noget, som du skaber med et andet menneske. Det vil sige, at du er lige så ansvarlig for relationen, som det andet menneske er. Det er det, som står imellem jer – som en usynlig…

Læs mere

Nej, jeg er ikke optaget af diagnoser

Fordi…  Bogstaver er ikke vigtige for mig. Jeg er derimod optaget af, at børn og unge skal trives i vores samfund, og i særdeleshed i vores folkeskole. Vi skal danne dem til være en del af dette fantastiske samfund, som vi har. Vi skal danne nogle nysgerrige, dedikerede og ikke…

Læs mere