Jeg har længe ønsket mig et nyt arbejdsliv.

Allerførst: Jeg vil gerne ønske dig et varmt og trygt velkommen til min helt nye hjemmeside – mit nye univers med onlineterapi. Jeg er så stolt over resultatet. Det er omkring 6 måneder siden, at de første tanker blev tænkt omkring design, billeder blev taget af en meget dygtig fotograf og møder blev afholdt med super dygtige og kompetente webfolk. Det hele er foregået online, og når jeg har været i Danmark. Det har krævet en masse udkast, en masse sletning, en masse sparring og en masse tanker at skrive alt den nye tekst til dette nye site. Alle der har prøvet at lave en helt ny hjemmeside fra bunden ved, hvor krævende den proces er.

Nu er vi i mål. Jeg er glad og meget stolt.

Hvad synes du om den nye hjemmeside? Endelig smid en kommentar. Det varmer sådan, når jeg har en følelse af kontakt til dig.

 

Jeg har længe ønsket mig et nyt arbejdsliv. 

Altså, forstå mig ret… Jeg arbejder stadig med terapi, supervision, familierådgivning og retreats/kurser – akkurat som jeg plejer, MEN…. nu fra mit hjemmekontor med onlineterapi og som freelancer. Jeg arbejder altså hjemmefra, og så kører jeg ud i Danmark og arbejder. Fx. når jeg skal lave supervision af psykologer, som er på vej mod deres autorisation. Det er noget, arbejdsgivere sætter meget stort pris på, i forhold til hvor meget mindre arbejdstid, der går med at modtage supervisionen. Det er jeg rigtig glad for, og det vil jeg fortsætte med fremadrettet.

Jeg har lavet onlineterapi siden Corona meldte sin ankomst i verden, og jeg holder utrolig meget af formatet. Jeg har mange, mange timers erfaring med at lave onlineterapi eller telefonisk terapi efterhånden. Den feedback jeg får, fra mine klienter, er ekstremt tilfredsstillende. Mange sætter pris på, at terapien foregår hjemme i trygge rammer eller på en gåtur med mig i ørerne. Mange nyder også, at de ikke skal have alt for meget fri fra arbejde, ofte i flere timer, for at køre ind til Aarhus C, finde p-plads og så tilbage på arbejde igen. Mine klienter tager sig ofte en hjemmearbejdsdag, når vi skal have samtaler, og det giver en stor ro. Hvis ikke det er muligt med en hjemmearbejdsdag, så er det alligevel muligt at få lagt en session ind, i løbet af en arbejdsdag. Det fungerer bare, oplever jeg. Det er en kæmpe lettelse. Jeg var selv lidt skeptisk til at starte med. Men her 2,5 år senere, så har jeg simpelthen besluttet mig for, at jeg ikke skal tilbage i en fysisk klinik, da onlineformatet passer mig og mine klienter ret så godt.

 

Man skal aldrig sige aldrig, jo. Men for nu er det ikke aktuelt. 

 

Du skal bare være SÅ meget velkommen i mit nye online univers. Geografien er nu opløst, og du kan få min hjælp, uanset hvor du bor i landet eller i verden for den sags skyld. Det er bare SÅ fedt, at vi kan forbinde os til hinanden på tværs af landegrænser. Det betyder også, at jeg kan arbejde fra hele verden, og dén tanke er simpelthen så skøn og frihedsskabende. Jeg får helt sommerfugle i maven ved tanken.

 

Jeg har så mange ideer og tanker omkring, hvordan jeg gerne vil inspirere dig. Jeg vil tilbage i din indbakke med ugentlige indlæg og nyhedsbreve. Det er sådan en fed måde at være i kontakt på. Jeg håber, at du er klar på at høre mere fra mig. Hvem ved, måske har du endda savnet lidt at høre fra mig? (Det kunne jeg da helt håbe! 🙂 )

 

For nu: Rigtig god dag til dig. Jeg håber, at du vil kigge lidt rundt på hjemmesiden og se, hvilket kæmpe stort stykke arbejde der nu ligger bag os. Måske har du lyst til at vide mere om nogle af mine ydelser, og så skriver du jo endelig bare til mig.

 

Kærligst,

Camilla.

 

 

 

 

 

Del indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *