Viden om tvivl

Tvivl er et eksistentielt grundvilkår i vores liv. Det er et tema, som fylder for os alle. Men for dig kan tvivlen måske blive så lammende, at du ikke tør træffe et valg?

Når du er i tvivl, så er du ikke i tvivl.

Tyg lige på ordene. Det er nogle vise ord, jeg har hørt op igennem min opvækst. Det er min kære bedstemor, som har sagt dem til mig. Som årerne går giver ordene mere og mere mening.

Du ved det godt.

Du ved godt, hvad du gerne vil. Du ved godt, hvad hjertet kalder på. Det er ikke altid, at det er nemt. Det er heller ikke meningen. Det er helt okay, at noget indimellem skal ”igennem systemet” over lidt tid. Men på bundlinjen, så kommer du tættere på dig selv, når tillader at tale lidt med tvivlen. Den vil dig det godt, fordi den vil have dig til at stoppe op.

Mange synes det her er vildt svært.

Jeg forstår det godt. Vi er ikke, kulturelt, vokset op med at tale med vores tvivl. Mange tager afstand fra tvivlen, og gør i stedet det, som alle andre gør. Men tænk, hvis alle de andre også er i tvivl? Så udretter vi en masse ud fra en grundlæggende tvivl om, hvad der er rigtigt. Eller udfra ønsker som slet ikke er vores egne Det er noget rod.

Jeg kan hjælpe dig med at blive bedre venner med din tvivl, så du ikke bliver så fortvivlet, når den banker på.

Velkommen til.