terapi på su

Jeg kan godt have det lidt svært med, når politikere og andre – i bedste mening – taler om “de unge”. 

I unge er ikke nogen ensartet gruppe. Heldigvis for det. I er forskellige og unikke væsener med hvert sit sind og tanker. Hvad der til gengæld er rimeligt ens, det er de udfordringer, I står med i dag.

I flere år har jeg haft unge og studerende i terapi. Og jeg kan desværre konstatere, at stadig flere unge er ved at knække midt over. 

Der er pres på dig. Der er pres på, hvilken uddannelse du skal tage. Hvilke karakterer du får. Hvem, du er venner med, og hvor mange penge du kommer til at tjene, samtidig med du skal passe på med at gå glip af det sjove. 

Det er ikke så mærkeligt, at mange unge og studerende nogle gange taber pusten. 


Her kan du få hjælp med terapi. Det store pres kan nemlig let give dig følelsen af lavt selvværd, manglende selvtillid og en følelse af isolation. Du kan også få eksamensangst eller generel angst. 

følelser og tanker, jeg kan hjælpe dig med

Du sidder måske og tænker noget helt andet. Og ja, der kan være mange flere tegn på, at du er i ubalance, for som sagt: vi er jo alle unikke individer med hver vores tanker og følelser. 

Men jeg lover dig, jeg også kan hjælpe lige netop dig. 

Jeg kan både hjælpe gennem et længere terapiforløb, men vi kan også tage fat på en mere konkret udfordring nu og her, hvis du f.eks. står overfor en eksamen, som du frygter. 

Jeg tager udgangspunkt i, hvad du har brug for lige nu, så du kan komme videre med studiet med fornyet energi og gåpåmod.

jeg giver selvfølgelig studierabat

Det er min passion at hjælpe mennesker, og jeg ved, det er svært at hive mange penge ud af SU’en til terapi. Derfor får du selvfølgelig studierabat hos mig. Se mere under mine priser.

Du kan også ringe til mig helt uforpligtende og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med lige netop de udfordringer, du står med. 

Er du klar til terapi?