kurser og retreats

Kære dig – er du også optaget af selvudvikling og selvforkælelse? Så er du havnet det helt rette sted!

Lige netop her skriver jeg nemlig om alle de retreats, kurser og onlineforløb, du kan tage del i. 

Magien opstår i mødet mellem mennesker – dig og mig og andre hver sit sted på livets vej.

Derfor holder jeg gerne et Mindfulnessretreat i forårsmånederne og et i efterårsmånederne.

Jeg hjælper dig også gerne med selvudvikling året rundt i onlineforløb – mens du sidder trygt i eget hjem.

I kalenderen NETOP NU

Psykologcamilla kurser og retreats Online forløb
psykologcamilla, blog om psykologi, priser badebro Kurser og Retreats
psykologcamilla, blog om psykologi, priser badebro Kurser og Retreats

onlineforløb for kvinder, november 2023

Kære datter, søster, mor, mormor, veninde, kæreste og kollega.
Kære kvinde, kære dig ...

Føler du også nogle gange, at du har så mange kasketter på og bruger meget af din tid på at sætte andres behov før dine egne? 

Føler du dig alene med dine udfordringer, og savner du tid, hvor du er i fokus? 

Så læs med her! 

For det første. Du er ikke alene. For det andet. Det KAN blive anderledes. 

Gennem mine mange år som psykolog har jeg mødt utallige skønne kvinder med hver sine unikke udfordringer – men nogle ting går stort set altid igen.

Tvivl, forvirring, frygt … 

Men tvivl og forvirring kan vendes til beslutninger og selvsikkerhed, og frygt kan vendes til mod.

 Jeg har et unikt tilbud til dig, der er klar til at stå stærkere i dig selv. 

 

For bare 1500 kr. for et helt år får du et helt års skræddersyet selvudvikling målrettet dig. 

 

Hver måned i et helt år vil jeg sende dig et oplæg, så du får inspiration til at reflektere over det liv, du lever, dine værdier og dybeste længsler. Derudover vil jeg også guide dig igennem forskellige Mindfulnessøvelser, der kan hjælpe dig med at blive mere nærværende – og ikke mindst være med det, der er og fylder hos dig netop nu.

Temaer, vi kommer igennem sammen

Hvorfor skal du tilmelde dig onlineforløbet?

Du skal tilmelde dig lige præcis mit onlineforløb for kvinder, hvis du oplever at tvivle på dig selv, eller har en iboende følelse af ubalance, som du måske ikke helt ved, hvor kommer fra.

Jeg oplever i mit terapeutiske arbejde, at mange kvinder ofte har en følelse af forkerthed og manglende berettigelse. Mange af mine klienter føler sig enormt alene med de udfordringer, som livet viser os indimellem. Mange føler sig rådvilde og har utrolig let ved at komme til at sammenligne sig selv med andre kvinder.

Der er altså rigtig mange, som har det lige præcis på samme måde som dig. Jeg kender også selv til tvivlen, mindreværdet, forvirringen og frygten. Det er helt menneskelige følelser at mærke. Du skal blot lære dem at kende på en ny måde, så det bliver kraftfuldt for dig at være i kontakt med disse følelser. Tro det eller lad være, men tvivlen og forvirringen kan vendes til din styrke! 

Gennem onlineforløbet hjælper jeg dig med at finde dit store uforløste potentiale, som du igennem mange år har glemt og tilsidesat til fordel for andre.

 

Jeg tror på, at vi kvinder kan løfte hinanden! Derfor glæder jeg mig helt vildt til at samle dig og en hel flok dejlige kvinder i et virtuelt fællesskab.

Tøv ikke, hold dig ikke tilbage. Det er nu, du skal tage livtag med det. Nu er tiden kommet.
Det kan blive intenst. Sådan er det at skabe forandring. Der er ingen, der har lovet, det skal være let. Men jeg lover dig, det bliver godt.

Når vi føler os fastlåst, kan vi have brug for en hjælpende hånd. Den hjælpende hånd er mig og den flok kvinder, som du følges med. Du kan lære meget af de andre, og du kan helt sikkert lære dem meget, men du behøver ikke deltage i det virtuelle fælleskab – kun hvis du vil.

Jeg opretter en gruppe på facebook til formålet, og så kan du tjekke ind, når du vil – og du kan også lade helt være. Alt er ok.

Alt det praktiske...

Tid: Vi starter d. 1/11 2023.

Du melder dig til ved at skrive til mig, her: Camilla@psykologcamilla.dk

Derefter får du et modul hver måned (undtagen juli måned, hvor vi puster ud og holder sommerferie.)

Sidste modul kommer 1. oktober 2024.

 Sted: Det bestemmer du! 

Hver måned får du lydfilerne online gennem Wetransfer, så du kan lytte, når du vil, og hvor du vil. Og materialet er dit for evigt, så du kan altid lytte igen og igen og igen. 

 

Pris: Kun 1500 for et helt års selvudvikling.

Jeg giver dig 11 lydfiler spækket med min psykologiske viden og nærværende øvelser. Jeg har 15 års erfaring som psykolog, så du kan læne dig helt trygt tilbage og nyde nogle vigtige lommer af tid – bare til dig.

Du får også forslag til bøger, du selv kan læse og fordybe dig i efterfølgende. Og du behøver ikke gå igennem det her alene. Du – og alle de andre kvinder – inviteres i en lukket facebookgruppe, hvor vi kan hjælpe hinanden. Helt gratis.

 

 

BONUS: 1 times online terapi med mig (værdi: 1320 kroner) 

Du kan kvit og frit booke en samtale med mig i løbet af forløbet. Her kan vi sammen vende nogle af de ting, som kan kræve noget ekstra for dig, eller som du er udfordret på. Du kan booke timen lige præcis, hvornår det passer dig frem til 1. november 2024.

 

Tilmelding:Giv dig selv et års selvudvikling i gave. Hvis ikke nu, hvornår så? 

Du sikrer dig din plads her: JA TAK, jeg vil med! 

 

Og husk: Tøv aldrig med at kontakte mig ved spørgsmål. Jeg er lige her og klar til at besvare dine tvivl. 

De allerkærligste hilsner, 

Camilla.

Det med småt: Du betaler forløbet på én gang, og du kan ikke få pengene retur.

Du må gerne give din plads til en anden, men det er du selv ansvarlig for.

PsykologCamilla Forside Supervision Priser Psykolog
Psykologcamilla Kurser og Retreats Online Kvinde Forløb

Læn dig tilbage, træk stikket for en stund.

Mærk nærværet med det, som var, det der er, og det som kommer.

Vi åbner dørene til forårets retreat, og vi glæder os til at byde dig ind i et fantastisk, nærende og forandrende retreat, der kan skabe fred i krop og sind.

På retreatet vil vi bevæge os tættere på dine livsværdier og dykke ned i temaer om: Nærvær, selvværd, bekymringer, relationer og længsler.

Vi vil inspirere dig til at bruge Mindfulness som en hverdagspraksis og som et anker i dit liv, som suser forbi.

Weekenden vil byde på oplæg og undervisning, samtaler, rum til refleksion, mindfulnessøvelser og stillepraksis. Vi vil tilbyde dig nøglen til et helt særligt rum, hvor der er plads til at være. Tid til at være med dig.

Stedet, og de bærende rammer, vil være i den fine og rå vestjyske natur ved Hotel Fjordgaarden, hvor vi skal forkæles med lækkert mad, et højt serviceniveau og i helende omgivelser.

Du vil tage hjem fra retreatet med større indsigt og med øget bevidsthed på at skabe det liv, du har lyst til at leve. Vi vil motivere dig til at foretage mentale investeringer, handle og bevæge dig mere modigt, med hjertet forrest og i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig i dit liv.

Vi åbner for 20 pladser med en intention om at forene fordybelse og individuelle processer i samspil med en nærværende dynamik.

Ønsker du at overnatte på Hotel Fjordgaarden, kan du booke et værelse til en favorabel pris på 770 kr., inklusive morgenmad.

Indgang til det prisbelønnede spaområde kan tilkøbes for 350 kr.

Vi glæder os meget til at se dig.

Kærligst,

Camilla og Kirstine.

Du kan læse mere om Kirstine her: www.psykologskive.dk

Betalingen er bindende og beløbet kan ikke refunderes. Du har dog, på eget ansvar, mulighed for at overdrage din plads til en anden – dette indebærer, at vi får besked.

Hvad får du ud af mine retreats og kurser?

Et retreat med mig eller et af mine kurser kan være lige nøjagtigt det afbræk fra hverdagen, du har brug for til at tage hul på eller arbejde videre med en vigtig problematik i dit liv.

Det er nemlig ofte i pauserne – når vi tager tiden ud til os selv og prioriterer selvkærlighed, at vi kan flytte vores fastlåste mønstre og overbevisninger.

Generelt set vil mine retreats og kurser altid have det mål at hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv. Du vil opleve, at du får tid til at komme i dybden, får nemmere ved at håndtere stress og modgang og bliver skarpere på at leve i tråd med dine værdier.

Jeg lægger al min mangeårige viden og mine erfaringer med at formidle viden i mine kurser og retreats, så du kan roligt have tillid til kvaliteten af mine forløb.

Jeg har undervist i mange, mange år. Jeg har lavet mange retreats, kurser og lavet min egen uddannelse. Jeg er super skarp trænet i at omsætte tung psykologisk teori til noget, du kan bruge i din hverdag, helt konkret. 

Jeg elsker at samle mennesker og inspirere i flok.

Magien opstår, når vi spejler os i andre. Du skal være SÅ velkommen.

 

Sidst, men ikke mindst, så er jeg optaget af at lære fra mig til andre psykologer, som kan bruge min viden i deres eget arbejdsliv.

Jeg er i øjeblikket i gang med at stykke små kurser og oplæg sammen til nyuddannede psykologer, som kunne bruge min viden inden for terapi, mindfulness, familieterapi, børn & unge til at hvile mere i deres faglighed og opnå mere ro i deres arbejde.

Vil du med på retreat?