kurser og retreats

Kære dig – er du også optaget af selvudvikling og selvforkælelse? Så er du havnet det helt rette sted!

Lige netop her skriver jeg nemlig om alle de retreats, kurser og onlineforløb, du kan tage del i. 

Magien opstår i mødet mellem mennesker – dig og mig og andre hver sit sted på livets vej.

Derfor holder jeg gerne et Mindfulnessretreat i forårsmånederne og et i efterårsmånederne.

Jeg hjælper dig også gerne med selvudvikling året rundt i onlineforløb – mens du sidder trygt i eget hjem.

I kalenderen NETOP NU

Psykologcamilla kurser og retreats Online forløb
psykologcamilla, blog om psykologi, priser badebro Kurser og Retreats
psykologcamilla, blog om psykologi, priser badebro Kurser og Retreats

onlineforløb for kvinder, januar 2023

Kære datter, søster, mor, mormor, veninde, kæreste og kollega.
Kære kvinde, kære dig ...

Føler du også nogle gange, at du har så mange kasketter på og bruger meget af din tid på at sætte andres behov før dine egne? 

Føler du dig alene med dine udfordringer, og savner du tid, hvor du er i fokus? 

Så læs med her! 

For det første. Du er ikke alene. For det andet. Det KAN blive anderledes. 

 

Gennem mine mange år som psykolog har jeg mødt utallige skønne kvinder med hver sine unikke udfordringer – men nogle ting går stort set altid igen.

Tvivl, forvirring, frygt … 

Men tvivl og forvirring kan vendes til beslutninger og selvsikkerhed, og frygt kan vendes til mod.

 

Jeg har et unikt tilbud til dig, der er klar til at stå stærkere i dig selv. 

For bare 4500 kroner får du et helt års skræddersyet selvudvikling målrettet dig. 

 

Hver måned i et helt år vil jeg sende dig et oplæg, så du får inspiration til at reflektere over det liv, du lever, dine værdier og dybeste længsler. Derudover vil jeg også guide dig igennem forskellige Mindfulnessøvelser, der kan hjælpe dig med at blive mere nærværende – og ikke mindst være med det, der er og fylder hos dig netop nu. 

Temaer, vi kommer igennem sammen

Hvorfor skal du tilmelde dig onlineforløbet?

Du skal tilmelde dig lige præcis mit onlineforløb for kvinder, hvis du oplever at tvivle på dig selv, eller har en iboende følelse af ubalance, som du måske ikke helt ved, hvor kommer fra.

Jeg oplever i mit terapeutiske arbejde, at mange kvinder ofte har en følelse af forkerthed og manglende berettigelse. Mange af mine klienter føler sig enormt alene med de udfordringer, som livet viser os indimellem. Mange føler sig rådvilde og har utrolig let ved at komme til at sammenligne sig selv med andre kvinder.

Der er altså rigtig mange, som har det lige præcis på samme måde som dig. Jeg kender også selv til tvivlen, mindreværdet, forvirringen og frygten. Det er helt menneskelige følelser at mærke. Du skal blot lære dem at kende på en ny måde, så det bliver kraftfuldt for dig at være i kontakt med disse følelser. Tro det eller lad være, men tvivlen og forvirringen kan vendes til din styrke! 

Gennem onlineforløbet hjælper jeg dig med at finde dit store uforløste potentiale, som du igennem mange år har glemt og tilsidesat til fordel for andre.

 

Jeg tror på, at vi kvinder kan løfte hinanden! Derfor glæder jeg mig helt vildt til at samle dig og en hel flok dejlige kvinder i et virtuelt fællesskab.

Tøv ikke, hold dig ikke tilbage. Det er nu, du skal tage livtag med det. Nu er tiden kommet.
Det kan blive intenst. Sådan er det at skabe forandring. Der er ingen, der har lovet, det skal være let. Men jeg lover dig, det bliver godt.

Når vi føler os fastlåst, kan vi have brug for en hjælpende hånd. Den hjælpende hånd er mig og den flok kvinder, som du følges med. Du kan lære meget af de andre, og du kan helt sikkert lære dem meget, men du behøver ikke deltage i det virtuelle fælleskab – kun hvis du vil.

Jeg opretter en gruppe på facebook til formålet, og så kan du tjekke ind, når du vil – og du kan også lade helt være. Alt er ok.

Alt det praktiske...

Tid: Vi starter 15. januar 2023. 

Derefter får du et modul hver måned (undtagen juli, hvor vi puster ud og holder sommerferie). Sidste modul kommer 15. december 2023.

 

Sted: Det bestemmer du! 

Hver måned får du lydfilerne online gennem Wetransfer, så du kan lytte, når du vil, og hvor du vil. Og materialet er dit for evigt, så du kan altid lytte igen og igen og igen. 

 

Pris: Kun 4500 for et helt års selvudvikling.

Jeg giver dig 11 lydfiler spækket med min psykologiske viden og nærværende øvelser. Jeg har 15 års erfaring som psykolog, så du kan læne dig helt trygt tilbage og nyde nogle vigtige lommer af tid – bare til dig.

Du får også forslag til bøger, du selv kan læse og fordybe dig i efterfølgende. Og du behøver ikke gå igennem det her alene. Du – og alle de andre kvinder – inviteres i en lukket facebookgruppe, hvor vi kan hjælpe hinanden. Helt gratis.

 

Rabatmulighed: Tilmeld dig og en veninde – og spar 500 kroner hver

Kender du én, der også ville nyde godt af forløbet? Er I to, der tilmelder jeg på samme faktura, skærer jeg 1000 kroner af prisen, så I hver især sparer 500 kroner.

 

BONUS: 1 times online terapi med mig (værdi: 1320 kroner) 

Du kan kvit og frit booke en samtale med mig i løbet af forløbet. Her kan vi sammen vende nogle af de ting, som kan kræve noget ekstra for dig, eller som du er udfordret på. Du kan booke timen lige præcis, hvornår det passer dig frem til 15. december 2023.

 

Tilmelding: På mail inden 24. december 2022. 

Giv dig selv et års selvudvikling i julegave – efter juleaften lukker vinduet. 

Du sikrer dig din plads her: JA TAK, jeg vil med! 

 

Og husk: Tøv aldrig med at kontakte mig ved spørgsmål. Jeg er lige her og klar til at besvare dine tvivl. 

De allerkærligste hilsner, 

Camilla 

Det med småt: Du betaler forløbet på én gang, og du kan ikke få pengene retur.

Du må gerne give din plads til en anden, men det er du selv ansvarlig for.

PsykologCamilla Forside Supervision Priser Psykolog
Psykologcamilla Kurser og Retreats Online Kvinde Forløb

Mindfullnessretreat & Kurbad, 4. februar 2023

Giv dig selv en hel dag med selvforkælelse ...

Der er ikke noget vigtigere end at få et godt forhold til dig selv.

Den sætning minder jeg mig selv om igen og igen. Hvad mærker du, når du læser den sætning? Er det en ting, du mestrer? Altså at have et godt forhold til dig selv?

Jeg ved, det er noget, mange mennesker bakser med. Det ved jeg, fordi jeg møder mennesker i mit arbejde hver dag, som ikke har prioriteret forholdet til sig selv ofte i mange mange år. Måske aldrig, faktisk. Det har altid været vigtigere, at andre havde det godt. Kender du det?

Jeg vil elske at hjælpe dig med at sætte dig selv først. Øv dig i at give dig selv lov til at have det dejligt og rart. Øv dig i, at det er okay, at også du bliver prioriteret. Det er vigtigt. 

 

Nu kan du komme med på retreat ved Ringkøbing fjord. Efter en dejlig dag med undervisning, vil der være mulighed for masser af skøn selvforkælelse i hotellets spa, som er et af Danmarks bedste kurbade, hvis du spørger mig. Det er et skønt sted, som emmer af ro og nærvær og med masser af forskellige bade, saunaer og mit yndlingsspot: Badet på toppen af taget udenfor, med udsigt til Ringkøbing fjord. Det er SÅ lækkert.

Læs meget mere her om vores helt særlige dag sammen:

Traditionen tro, så afholder jeg forårets retreat igen. Jeg plejer at holde 2 retreats om året. I 2022 har der været pause, da jeg har arbejdet i Nordnorge, men i 2023 er jeg retur igen i Danmark, så NU skal vi mødes – jeg er så klar. Det håber jeg også, du er?

Mit arbejdsophold i nord har virkelig bragt mange nye indsigter med sig. Både i forhold til mit eget indre liv, men også i forhold til den måde, jeg forholder mig til min omverden på, og jeg glæder mig meget til at dele nogle af disse erkendelser med dig og alle de andre deltagere

Jeg har undervist i mange, mange år. Jeg har lavet mange retreats, kurser og lavet min egen uddannelse. Jeg er super skarp trænet i at omsætte tung psykologisk teori til noget, du kan bruge i din hverdag, helt konkret. Jeg elsker at samle mennesker og inspirere i flok. Magien opstår, når vi spejler os i andre Du skal være SÅ velkommen.

temaer for vores dag sammen

Jeg vil inspirere dig hele dagen lang.

Vi skal sammen dykke ned i nærværet via Mindfulnessøvelser, som jeg har undervist i, i mange år. Udover det, så kommer du selv i proces med nogle af de ovenstående temaer. Temaer, som fylder meget i mange menneskers liv, men som få ved, hvad de skal stille op med. Måske kan du genkende det?

Sidst, men ikke mindst, så skal vi også have en enkelt periode med stilhed, da vi ofte kommer i kontakt med en større dybde, når vi bliver stille og afkobler os andre menneskers ord.

Undervisningen bliver et mix af oplæg fra mig og øvelser, som jeg vil invitere dig til at deltage i. Der vil også være fælles refleksioner, men du bestemmer helt selv, hvor meget og hvor lidt, du vil deltage i de fælles delinger. Det betyder, at du kan komme og blot være i dit eget selskab hele dagen og du kan bidrage, hvis du har lyst. Alt er helt OK.

Vigtigt:

Der vil i løbet af dagen være pauser, og du får også masser af muligheder for at skrive vigtige ting ned i din notesbog (en bog, du får af mig på dagen). Du kan have fordybende og udviklende samtaler med de andre deltagere, mig eller blot nyde dit eget selskab.

Jeg vil også i løbet af dagen give mulighed for en live supervision. Det betyder, at du kan få supervision af mig foran resten af deltagerne. En helt unik mulighed for at komme i dybden med et tema eller en problematik, du kan bruge mit blik på.

Min intention er:

At skabe en skøn dag, hvor du går hjem med nye indsigter og erkendelser. Jeg ønsker at forkæle dig dagen lang med masser af tid, mulighed for fordybelse, god mad og undervisning i temaer, som er almene for os alle, men som samtidig er vildt svære at navigere i.

Jeg håber, vi ses!

Alt det praktiske...

Tid: Lørdag den 4. februar 2023 

Rammen for dagen er:

Kl. 09.30: Vi mødes til velkomstsnacks, kaffe og the

Kl. 10.00: Undervisning

Kl. 13.00: Vegetarisk frokosttallerken og mulighed for pause ved vandet

Kl. 14:00: Undervisning

Kl. 18.00: Vegetarisk vintersalat med friskbagt brød

Efter en hyggelig middag sammen, har vi adgang til det mega lækre kurbad.

Du kan se kurbadet her: Ja, tak lad mig se kurbadet!

Her kan du slappe helt af og nyde det lige så længe, du har lyst. Hvis du har lyst til overnatning på hotellet til dagen efter, så er jeg lige nu i dialog med hotellet om at få nogle gode priser – så stay tuned på den del.

Det er fuldstændig frivilligt, om vi siger “på gensyn” efter middagen, eller du vil med ind og lade dig storforkæle i det luksuriøse kurbad. Jeg vil selv i kurbadet efter vores lærerige dag sammen og slappe af i de skønne bade og varme saunaer.

Sted: Ringkøbing Fjord Kurbad og Hotel, Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing

Vores dejlige dag sammen foregår i smukke rammer ved hotellet i Ringkøbing. Hotellet blev bygget i 1967 og har masser af varme og sjæl, samtidig med at alle værelser blev renoveret i 2021. Det lækre kurbad, som vi slutter dagen af med, er næsten nyt, da det blev indviet i 2020. 

 

Pris: 2400 inkl. undervisning, frokost, aftensmad og adgang til kurbadet

 

Tilmelding: Hurtigst muligt på min mail 

Du kan tilmelde dig, indtil der ikke er flere ledige pladser. Husk: For at sikre et intimt rum på dagen, er der kun plads til 20, så vent ikke for længe. 

Du sikrer dig din plads her: JA TAK, jeg vil med! 

Skriv blot dit fulde navn og telefonnummer. Så sender jeg en faktura din vej, og når den er betalt, er din plads på holdet sikret.  

 

Jeg glæder mig allerede SÅ meget til at tage imod dig og give dig den bedste dag. 

Og husk: Tøv aldrig med at kontakte mig ved spørgsmål. 

Jeg er lige her og klar til at besvare dine tvivl. 

De allerkærligste hilsner,

Camilla

Det med småt: Når du har betalt for dagen, kan du ikke få pengene retur.

Du må gerne give din plads til en anden, men det er du selv ansvarlig for. Orienter mig, hvis du overdrager din plads til en anden. 

Hvis du bliver forhindret, kan vi lave en aftale om, at vi konverterer dit køb til andre af min produkter for eksempel onlineterapi. 

Hvad får du ud af mine retreats og kurser?

Et retreat med mig eller et af mine kurser kan være lige nøjagtigt det afbræk fra hverdagen, du har brug for til at tage hul på eller arbejde videre med en vigtig problematik i dit liv.

Det er nemlig ofte i pauserne – når vi tager tiden ud til os selv og prioriterer selvkærlighed, at vi kan flytte vores fastlåste mønstre og overbevisninger.

Generelt set vil mine retreats og kurser altid have det mål at hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv. Du vil opleve, at du får tid til at komme i dybden, får nemmere ved at håndtere stress og modgang og bliver skarpere på at leve i tråd med dine værdier.

Jeg lægger al min mangeårige viden og mine erfaringer med at formidle viden i mine kurser og retreats, så du kan roligt have tillid til kvaliteten af mine forløb.

Jeg har undervist i mange, mange år. Jeg har lavet mange retreats, kurser og lavet min egen uddannelse. Jeg er super skarp trænet i at omsætte tung psykologisk teori til noget, du kan bruge i din hverdag, helt konkret. 

Jeg elsker at samle mennesker og inspirere i flok.

Magien opstår, når vi spejler os i andre. Du skal være SÅ velkommen.

 

Sidst, men ikke mindst, så er jeg optaget af at lære fra mig til andre psykologer, som kan bruge min viden i deres eget arbejdsliv.

Jeg er i øjeblikket i gang med at stykke små kurser og oplæg sammen til nyuddannede psykologer, som kunne bruge min viden inden for terapi, mindfulness, familieterapi, børn & unge til at hvile mere i deres faglighed og opnå mere ro i deres arbejde.

Vil du med på retreat?