Søger du hjælp?

Kære dig. 

Først og fremmest. Du må godt være stolt af, at du nu er på vej ind i et terapiforløb. 

At begynde til terapi hos en psykolog er nemlig et meget stærkt valg, da det ofte kræver mod at søge hjælp.

I terapien giver jeg dig plads, tid og rum til at tackle dine problemer og de udfordringer, du står med.

Uanset om det er stress, depression, lavt selvværd, angst eller noget helt andet.


Hvorfor gå i terapi hos mig?

Ingen af os kommer igennem livet uden modgang. Men ingen af os behøver stå alene med det svære.

Terapi hos en psykolog kan holde dig i hånden, når livet spænder ben. Måske synes du, det er svært at stå ved dine følelser over for dine nærmeste. Det kan være svært at åbne for de svære tanker, du har. 

Det er her, jeg som psykolog kan gøre en forskel for dig. Jeg kender dig ikke personligt og kan derfor være langt mere objektiv, end dine venner eller din familie kan være. Samtidig har jeg en række terapeutiske værktøjer og metoder, jeg kan gøre brug af for at hjælpe dig. 

jeg hjælper dig i terapien med...

"Hvor længe går der, før jeg får det bedre?"

Dét spørgsmål kan jeg godt forstå, hvis du sidder med. Hvis du lige nu har det rigtig svært, synes du måske, det er lidt håbløst. Jeg lover dig. Det er det ikke. Der er en vej ud af kriser, og jeg vil hjælpe dig med at få det bedre. 

Et terapiforløb er dit første skridt på vejen til mere overskud i hverdagen, til forandring, glæde og større lyst til livet i det hele taget. 

En psykolog kan også hjælpe dig til en forståelse af fastlåste mønstre og handlinger hos dig selv. Vi finder sammen ud af, hvilke rødder i fortiden dine mønstre kommer af, og hvordan du kan handle bedre i nuet.

Målet med terapi er, at du skal derhen, hvor du gerne vil være. 

For nogle kræver det mange sessioner, for andre færre. Jeg har den indstilling, at du kun er i terapi så længe, det er nødvendigt. Hverken mere eller mindre. Det vigtigste er, at du er klar til at tage hul på dine udfordringer og ønsker indsigt eller forandring. 

Ring til mig for mere information. Du kan også skrive til mig her.

Har du brug for terapi?