online terapi

Hvad kan onlineterapi?

Måske rynker du lidt på næsen over det, fordi du ikke har prøvet det før, eller du er usikker på, om formatet kan det samme som et fysisk møde? Jeg startede selv med at lave onlineterapi under Coronapandemien, og har ikke kigget mig tilbage siden.

Psykologcamilla Kontakt Mig
PsykologCamilla Forside Supervision Priser Psykolog

Onlineterapi er dokumenteret effektivt

Forskning viser, at behandlingen har lige så god effekt som fysiske møder. Måske er dit udbytte endda større hjemme i trygge rammer med ro og fred og ingen stress med at komme ud og lede efter p-pladser.

Onlineterapi sparer dig tid

Vores samtale tager den tid, det tager at tage computeren frem og lukke den ned igen. Derfor oplever mange, at det frigiver energi til at bearbejde samtalen på en anden måde bagefter helt roligt derhjemme.

Terapi er for dig – uanset hvor du er i livet

Flere fordele ved online terapi

Kender du det der med, at du liiige skal presse én mere ting ind i en i forvejen fyldt kalender?

Det tror jeg, vi er mange, der gør. Hvis ikke vi husker os selv på at stoppe op, kan vi nemt komme til at fare rundt fra det ene til det andet og meget ofte skal vi flytte os rundt til flere forskellige steder.

Men sådan behøver det ikke længere at være, når du skal i terapi.

 

Hvis du er som folk er flest, har du måske i lang tid undersøgt at begynde i terapi. Du har måske kigget på forskellige psykologers hjemmesider, og nu har du besluttet dig for, du må handle på det. 

Men det kan godt føles lidt usikkert og skræmmende at tage det første skridt. 

Har du det sådan, er en af de allerstørste fordele ved online terapi, at den foregår, lige hvor du føler dig allermest tryg. Du kan altså sidde hjemme i trygge rammer med egen kaffe eller the i koppen.

 

Desuden behøver din selvudvikling ikke blive afbrudt, hvis du skal udenlands, på kursus eller andet. 

Vi logger blot på og har vores samtale, uanset hvor du er. Det er da en kæmpe fordel.

 

Helt praktisk

Når vi har aftalt vores tidspunkt, så vil du få et link i din indbakke, som du blot trykker på, når vi har vores aftalte tid. Nemt og enkelt. 

Hvis du foretrækker terapien over telefonen, så ringer jeg dig op til aftalt tid. Du kan derfor selv bestemme, om du vil gå en tur eller sidde godt hjemme i din sofa, når du er i terapi hos mig.

Det er virkelig nemt og trygt for mine klienter.

Hjerteligt velkommen til.

Har du brug for terapi?