Kontakt

Camilla
Holmgaard
PsykologCamilla Kontakt

Tøv ikke med at kontakte mig på mailadressen: camilla@psykologcamilla.dk

Du kan forvente et svar fra mig indenfor 24 timer. Det er vigtigt for mig, du får hurtig respons, da du skal have hjælp, når du har brug for den.

Er der perioder på året i forbindelse med f.eks. ferie, hvor du kan forvente en længere svartid, vil det altid fremgå på denne side.

Husk at skrive dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive kontaktet telefonisk.

Du kan også kontakte mig hurtigt og direkte ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

(Og modtag en gratis meditationsøvelse som lydfil)

Søger du svar på?

Det kan vi alle få brug for igennem livet. Børn, unge og voksne. 

Det er meget individuelt. Nogle har brug for få samtaler til at få justeret noget helt konkret i livet – andre har brug for hjælp over længere tid.

Så stopper du igen. Nogle holder pause i et længere forløb, og vender så tilbage på et senere tidspunkt. Du er kun i terapi, så længe det giver mening og er hjælpsomt.

Ja, jeg har lavet en mulighed for, at du kan købe et klippekort. Det kan også være, du kan få tilskud fra din arbejdsplads eller sygesikring. Se mere under priser her.

Det korte svar er: Ja! Det er meget hjælpsomt at gå i terapi. Jeg kommer tættere på dig, dine tanker og dine følelser, end din familie og venner gør. De er ofte bange for, at du skal blive ked af det. Det er jeg ikke. Følelser er dit indre kompas, som vi skal lære at kende. Følelser er ikke farlige, og jeg er trænet i at håndtere dem – i samarbejde med dig.