Velkommen til alle de nye

Velkommen til alle nye… 

 

Der er så mange nye læsere på bloggen. Allerførst vil jeg starte med at sige: VELKOMMEN. Uden jer, ingen blog Så tak fordi, at du bruger din tid her hos mig. 

 

Jeg er klar over, at jeg er i skarp konkurrence med mange andre, som også gerne vil have noget af din tid. Så jeg vil forsøge, at gøre det kort og præcist. Jeg kiggede tilbage i de sidste mange, mange indlæg og jeg kan se, at det er længe siden, jeg har præsenteret mig selv. Det vil jeg lave om på her. 

 

Tiden går, og ting sker. Alt er i bevægelse og jeg udvikler mig også. Så jeg vil komme med lidt (måske) interessante facts omkring mig. På den måde kan du få et nærmere indblik i hvem jeg er og hvad jeg godt kan lide.  

 

10 facts om mig, som du måske (ikke) vidste: 

 

  1. Jeg er gift med Thyge, og sammen har vi to ret så store drenge. Vi var ret så unge, da vi gik ned af kirkegulvet sammen, og vi har derfor også fejret vores kobberbryllup for nogle år siden (!). Det fejrede vi med et brag af en fest, som vi aldrig vil glemme. Vi elsker fester.

 

  1. Jeg er barn af to hårdtarbejdende mennesker, som har lært mig en masse om, at der kun er mig selv til at rykke på mine drømme og at hårdt arbejde betaler sig. Jeg har taget det bedste med fra den tankegang (altså at hårdt arbejde betaler sig), men jeg tror ikke længere på, at du skal YDE før du kan NYDE. Jeg tror ikke på, at livet skal være hårdt. Men jeg elsker ideen om, at jeg selv er arkitekt i mit eget liv og dét vil vi gerne give videre til vores børn.

 

  1. Noget, som jeg tager afstand fra er: Nærighed. Jeg elsker, når alle giver ud af dem selv og ikke er smålige eller nøjeregnende. Jeg HADER millimeterafregning. Jeg tror på, at den som giver mest, får mest i dette liv. 

 

  1. Jeg ELSKER at nørde mit fag. Jeg har altid gang i at læse en fagbog, skrive noget eller være på en uddannelse. Jeg er ofte i gang med et eller andet udvikling. Jeg har efterhånden mange efteruddannelser bag mig. Tjek evt. mit CV.

 

  1. Jeg bliver kvalt i relationer, som kun tager og tager, og som ikke giver noget igen. Efterhånden, som jeg er blevet ældre, så er jeg også blevet ret så selektiv med, hvem jeg bruger min tid med. Det er gået op for mig (måske ret sent i livet), at tiden er min knappe ressource, og faktisk er det mig, som bestemmer, hvem der skal være forbruger af den tid. 

 

  1. Jeg går ret lang for de mennesker, som jeg elsker og holder af. Fordi, det betyder noget for mig.  Jeg investerer meget energi, tid og opmærksomhed i de relationer, som har en særlig betydning og som jeg slet ikke kunne forestille mig at leve uden. Jeg tror på, at det du putter ind i dine relationer får du igen. Du skal ikke kun forbruge dine relationer, når der er krise, men også dyrke dem, når der er rolige vande. 

 

  1. Det har altid været min drøm at blive psykolog. Men det var en meget kringlet vej, fordi jeg ikke var dygtig nok til at komme ind på kvote 1. Du kan læse om min vej til psykologistudiet her: Min kringlede vej til psykologistudiet.

 

  1. Vi rejser meget, ud i den store dejlige verden. Jeg ser det nærmest som en pligt at vise vores drenge noget af verden. Det hele blev kickstartet for nogle år tilbage, hvor vi tog orlov og tog drengene med til Thailand i to måneder. Det har affødt en lavine af rejser lige siden. Det er ret så meget dét, vi bruger vores tid og penge på. Jeg er næsten lige kommet hjem fra Cuba, og vi sidder og planlægger en tur til Budapest og Porto. Vi elsker det, og vi elsker at vise drengene forskellige hjørner af verden, som giver et større udsyn og en større forståelse af andre kulturer og religioner. Det er vigtigt for mig, at vores drenge føler sig som verdensborgere og ikke kun som en del af et lille lukket samfund, som Danmark kan blive.

 

  1. Jeg er MEGET distræt. Jeg bliver så let afledt. Jeg plejer, at sige: ”Jeg var lige optaget af noget andet”…Men den køber min kære mand ikke altid. 

 

  1. Jeg har to bøger i hovedet, som jeg gerne vil skrive. En roman og en fagbog. En dag, når sol og måne står i de rette positioner, så rykker jeg på drømmen. Jeg har taget tilløb mange gange, men har måttet udskyde projektet. Måske på grund af nr. 9 😉

 

 

Måske var der noget, som du ikke vidste omkring mig? 

Måske var noget OLD news. Uanset hvad, så var det min måde at byde alle nye velkommen. Jeg er meget taknemmelig over, at du har valgt at bruge tiden sammen med mig. Jeg håber, at jeg kan inspirere dig og vil glæde mig over at være i dialog med dig. 

 

De kærligste hilsner 

Camilla. 

Del indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *